• İstanbul..

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 7 ay, 2 hafta, 4 gün, 18 saat, 14 dakika, 40 saniye önce
Günün Ganyanında Erbabam ve Tanatar'ın benzer stilleri tam mesafesine çıkan Şahin Tepesi için ciddi bir avantaj, iyi durumdaysa bunu kullanabilir, ama tek bir atı öne çıkarmak bu yarışta kolay değil, benim önerim Şahin Tepesi.

1.Ayak

Baba Atlı çok iyi duruma geldi, mesafe tanımaksızın çok etkili olan ve her yarışında gücünü koşan bir at, bir kez daha kazanmaya çok yakındır.

Mertadam  Baba Atlı’yı geçebilecek potansiyele sahip, Kaizbert’in kaliteli ama istikrarsız yavrularındanbir tanesi, kısa arasına rağmen ihmal edilmemeli.

Mesafesine ve dişine göre gruba çıkan Derin Sultan,  sentetiği yadırgama ihtimali olsa da çok iyi duruma gelen Baba İhsan ve çok at yazmışken Cankurtbey şanslı gördüğüm diğer atlar.

2.Ayak

Uçankral banko önerdiğim yarışta Temizkaan’a geçilerek çok kötü bir yarış koşmuştu, o gün her şey uygun olmasına ve çok iyi yer tutmasına rağmen kazanamaması bana göre çok olumsuz bir referans. Daha sonraki çıktığı uzun mesafeli sentetik yarışında gidişatın da çok lehine olmasıyla kolay bir yarış kazandı ve maksimumunu mesafeli sentetik yarışlarda göstereceğinin işaretlerini verdi.

Bugün grup bir kez daha uygun, yaşlı rakipleri eski gücünde olmayan atlar, yaşıtlarına zaten üstünlük sağlayabiliyor, bir kez daha kazanmaya çok yakın olduğunu düşünüyorum.

3.Ayak

Çok zayıf tayların bir araya geldiği bir koşu, Vıctory Flıght pedigri kalitesi ve ilk yarış performansı olarak bir adım öne çıkıyor, tecrübeleriyle Exotıc Prencess-Lusınga ikilisi ve ilk yarışı çok etkisiz olmasına rağmen Beneklikız’ın gelişime açık tayı Fırst Nıp daha sonra şans verdiğim taylar.

4.Ayak

Royal Punch ve Redentor ikilisi mesafe performansı olarak grubun bir numaralı isimleri, normal şartlarda ikisi yazılıp bırakılabilir ama istikrarsız performansları ve özellikle Royal Punch’ın eski durumunda olmaması yarışı karışık hale getiriyor.

Chıcago, Kepez Storm, Mıster Storm ve Forget Me Not dörtlüsünü de yazarak bu yarışı kapatıyorum.

5.Ayak

Börteçine tempo kurabildiği yarışlarda grubun en üst düzey performansını gösteriyor, bugün de kaçma imkanı var ve çok şanslı.

Kilosuna rağmen çok uygun gruba çıkan Allshanti ve yine grubun uygunluğuyla  biraz uzun mesafeye rağmen Seyir, sorunlu oldukları çok açık olsa da pedigrileri hatırına Avşar Gırl ve Who Is That Chıck ve starttan çıkıp canları istemesi durumunda etkili olabilecek Green Alley-Kızçem ikilisi daha sonra şans verdiğim atlar.

6.Ayak

Wın Star Wın vasat ve tercrübesiz taylardan oluşan bu grupta artık kazanmalıdır.

 

Bol şanslar..

1.Ayak: 6,1,2,3,7

2.Ayak: 7

3.Ayak: 4,6,7,2

4.Ayak: 3,5,2,4,6,1

5.Ayak: 2,1,8,6,5,3,4

6.Ayak: 10

 

Yedili Plase

1 / 6,2 / 7 / 4 / 3,5,4 / 2,1,8 / 10