• İstanbul Çift Altılı

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 7 ay, 2 gün, 20 saat, 9 dakika, 2 saniye önce

Cumartesi Ankara programı itibarıyla abonelik sistemi başlıyor. Tahminleri görüntülemek isteyen kullanıcılar http://www.handikap13.com/sayfa/Abonelik_Bilgileri/847705.html adresindeki adımları izleyerek kısa süre içerisinde kredi yüklemesi yapabilirler. Soruları olanlar sitedeki iletişim kısmından ya da Facebook adresimden bana ulaşabilir.

Oğlum Ege boş kalma imkanı varken bu atları geçmeye çok yakındır

1.Ayak

Bahather uzun süreden beri bulabildiği en uygun rakiplerle koşacak, iç start avantajına çok iyi yer tutabilen yapısı da eklenince şansının iyice yükseldiğini düşünebiliriz. Birbirini bozmak ihtimali yüksek olan Kocamantınaz-Maraz Han ikilisinin dibine yatarak çok etkili olacağını düşünüyorum. Özellikle plase için çok güzel bir tek adayıdır.

Katsuya, Guılty Pleasure, Kıng Of Trakya, Royal Story birbirine çok denk atlar, biri yazılıyorsa bence hepsi yazılmalı. Bir şekilde boş kalırsa Maraz Han ve son yarışı ilgi çekici olan kalite pedigrili Sıgmund ikilisi son tercihlerim.

2.Ayak

Şeytan Tüyü ve Uludaz ikilisi kısa çim kalitesi olarak rakiplerinin önündeler. Uludaz’ı ara vermiş bir Şeytan Tüyü’nün de bir adım önüne koyabiliriz. Ufak oynayanlar için bu ikili yazılıp bırakılabilir.

Bungalow arasına rağmen kısa çimde kabiliyetli bir tay, gücünü koşması durumunda tehlikelidir. Ters mesafeye rağmen tecrübesi ve yeterli performansıyla Shanda, kısa çime uyumuyla rakiplerinin  biraz eksilmesi durmunda Bangkok ve belirli bir istiktar yakalayan Star Girl sıralaması daha sonra düşünülebilir.

3.Ayak

Alderamin ve Falez ikilisi grubun üzerinde bir çim potansilyeline sahipler. Alderamin hakkında çok bir şey söylemeye zaten gerek yok. Falez’in düzgün bir binişle Alderamin seviyesine çıkma potansiyeli olan tek tay olduğunu düşünüyorum. Falez için taktik bugün çok önemli olacak, son yarışında olduğu gibi sopa kamçı öne gelmeye çalışırsa bugün Durdenle kapışmak zorunda , mutlaka buna önlem alarak koşmalılar, illa öne gelmesine gerek yok, yakın bekleyerek de Falez gayet etkili olabilir.

Falez dışındaki atlara Alderamin kolay hakim oldu,  üç dört kilo farkın bu durumu değiştireceğini düşünmek biraz iyimserlik olur. Sözlüm’ün çimi kum kadar sevmediğini düşünüyorum. Yarışın en ters atı Kaizbert’in Suskun gibi süper bir kısraktan verdiği Şirinsultan’dır, eşgali aksiyonları falan direkt Kısa Vade seviyesinde  ama bugünkü rakipler şimdilik sert görünüyor, yine de çok at yazanların ıskalamamasında fayda var, ben yer olduğu için sadece ilk altılıya yazıyorum.

4.Ayak

Denizcanım elbette yarışın favorisi, fakat 2 yaşındaki tecrübesiz haliyle 1400 pedigrisi için biraz uzun mesafe, üstüne giden bir tay da olursa ciddi şekilde zorlanabilir, son yarışında Waneta’nın arkasında ikinci olurken gerideki gruba çok hakim değildi, kısacası tek yazılmasını riskli buluyorum.

 

Glen ve Bloomy kısa çimde yetenekli ve gelişime açık taylar, Denizcanım’ın muhtemel bir mesafe sıkıntısına karşı bulundurulmalılar.

5.Ayak

 

Stallıon Falcon ve Oghuz ikilisi mesafe kaliteleri yanında kilo avantajına da sahipler, öncelikli düşünülmeli. Kilo dezavantajına rağmen Royal Winner da bende olacak, bu ikiliden aşağı bir at değil, sadece kilo eksenli elenmemelidir diye düşünüyorum.

6.Ayak

 

Aegean bir önceki ikinciliğinde Fınal Countdown gibi Maiden seviyesinin üzerinde bir atla grubu uzak ayırırken kısa-orta çimde daha etkili olacağının işaretlerini verdi. Gösterişli eşgalinden dolayı hep uzun mesafede bir şeyler beklediler ama Aegean kısaya çok daha yatkın görünüyor. Bugün grup gayet uygun ve mesafede iyice kısalıp lehine dönmüş durumda, kazanmaya çok yakın olduğunu düşünüyorum.

 

Bol şanslar..

Not: Şirinsultan'ı ikinci altılıya da ekliyorum.

Birinci Altılı

1.Ayak: 1,5,2,6,7,8,9

2.Ayak: 5,8

3.Ayak: 3

4.Ayak: 2,3,9,5,4,10,14

5.Ayak: 10/20,5,17,3,18

6.Ayak: 1,12/14



İkinci Altılı

1.Ayak: 2,3,9,5,4,10,14

2.Ayak: 10/20,5,17,3,18

3.Ayak: 1,12/14

4.Ayak: 2,3,1

5.Ayak: 5,4,1

6.Ayak: 1