• İstanbul Miting

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 5 ay, 1 hafta, 6 gün, 9 saat, 50 dakika, 35 saniye önce

İstanbul’da ağır favorilerin olduğu bir miting günüyle karşı karşıyayız. Bir sezon daha sona erdi. Misli bir oyun denemek ya da yediliye yönelmek daha mantıklı.

 

Yedilinin ilk ayağında Rodosto, Yeşil Yol ve Gönülgüzeli üçlüsünü ayırmamak en sağlıklısı.

 

Limanda’nın torunu İsmihan ilk yarışında startta kaldıktan sonra ikinci yarışında gayet iyi koştu, kısa çimde kabiliyetli bir tay olduğunu düşünüyorum ve bugün zayıf bir Maiden yakalamış. Ciddi rakibi Temel Reis’in iki yüz metre uzayan  mesafeden az da olsa etkileneceğini düşünüyorum. İsmihan onun kadar yadırgamayacaktır. Kazanmaya çok yakındır. Ufaltmak isteyenler, cazip banko sevenler için tek düşünülebilir.

Daha sonra Temel Reis, Ashraqa ve My Baboş üçlüsünü de yazarsak yarışı büyük oranda hallederiz diye düşünüyorum.

 

İkinci ayakla ilgili çok bir şey söylemeye gerek yok. Sorgusuz çok at yazılmalıdır, sıralamam şablonda.

 

Kıng Of Trakya grubun tamamına hakim bir at ama 1200’de biraz hantal kalabiliyor. Mesafeye çok uyumlu Labezerin, son yarış kıpırdayan Strike The Sword, sahanın ağırlaşma ihtimaliyle Mıster No  ve bu kadar ata Tekdal –Western Power ikilisini de yazalım, yeterli görülebilir.

 

Şampiyon Waneta için mesafenin uzamasının herhangi bir olumsuzluk getirmeyeceğini düşünüyorum. Makine gibi bir kısrak, ne ağır sahadan, ne mesafede etkilenecek bir görüntüsü var. Zaten Mountain Cat’ten ziyade anne Blushing Doe etkileri var. Ablası Wakanda’ya da eşgal olarak çok benziyor, bundan Blushıng Done’nin baskınlığını anlayabiliriz. Kazanarak kapanışı yapacağını düşünüyorum.

 

Mandarin bu gruba da hakim olabileceğini son yarışında net olarak gösterdi, mesafe ve sentetikle ilgili de sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorum. Bir kez daha kazanmaya çok yakındır.

 

Touch The Wolf kuru çim olsa kesinlikle tek yazacaktım ama kumda eksilmesiyle ağır sahada temkinli olmakta fayda var.

Khor Kalba’nın ağır saha performansı malum, önce onu yazalım. Daha sonra Uncle Mevlüt yine boş kalacak, direnebilir. Yağızınoğlu, Bachelor Party torunu Antonov ve Peri Beyi sıralaması kapamak isteyenler için ayırılmamalı.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5/10,11,7

2.Ayak: 3,8,4,2,1,5,7,9,10,11

3.Ayak: 4,2,3,7,1,8

4.Ayak: 8

5.Ayak: 9

6.Ayak: 3,2,1,5,8,6