• İstanbul Yedili Ganyan

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 6 ay, 4 hafta, 22 saat, 51 dakika, 5 saniye önce

Günün Ganyanı için önerim Ardalı.

Yedili Ganyanın ilk ayağında Uçankral, boş kalma imkanı bulabileceği yarışa çıkan Ruat ve gününde olduğu zaman çok koşan Zeus üçlüsünü birlikte öneriyorum.

 

İlk ayak çok zor bir yarış, programın cılız olmasıyla burda risk almanın anlamsız olduğunu düşünüyorum, Torchy mesafe biraz daha kısa, kilosu da beş-altı kg aşağı olsaydı risk alınabilirdi ama bu şartlarda hiç gerek yok. Sıralamam şablonda.

 

My Baboş çime çıkınca sentetik koştuğu ilk yarışındaki silik görüntüsünden bambaşka bir kimliğe büründü, Dıvıne Lıght faktörüyle uzayan mesafeyi de yadırgamayacaktır, uygun grupta kazanmaya çok yakın, misliler için tek yazılabilir.

Grupta gelişime açık iki tane tay var: biri Yaramaz Çocuk’un kardeşi Yakışıklı Çocuk, diğeri kaliteli ve üretken bir anneye sahip Last Point. Yakışıklı Çocuk ilk iki yarışında dışa sapınca gücünün altında kaldı, eşgal olarak güzel bir tay, gelişen tecrübesiyle uygun grupta iyi bir yarış koşabilir. Last Point ilk yarışında hiç sahada yoktu, düzlüğe çıktığında jokeyi teşvik etmeye bile gerek duymadı, ikinci yarışında ben biraz kıpırdamış gördüm, aksiyonları, eşgali biraz daha oturmuş bir görüntüsü vardı, bugün bozuk totosundan doğal olarak çok geri kalmış, ters at arayanlar düşünebilir.

 

Yılmazhan çok iyi duruma geldi ve bir kez daha uygun gruba çıkıyor, bu grupta ben yanına yakışacak at göremiyorum, My Billioneire’in uzun performansı çok üst düzey değil, yavaş gitmeye aday yarışta Yılmazhan’ın My Billioneire’e karşı yer tutma avantajının da olacağını düşünüyorum,kalan rakipler Yılmazhan düzeyinde değiller, bir kez daha kazanmaya çok yakındır.

 

İyi durumda girecekse eğer Sweet Brew net olarak bu gruptan üstündür, kesinlikle günün banko adaylarından bir tanesi.

İstikrarsız performansı nedeniyle ben ana kurguma tek bırakmıyorum, tercih size kalmış. Rakip olarak önce Lady Beauty, daha sonra Dıamond Flame.

 

Razyana için fazla bir şey söylemeye gerek yok, bu grupla muhatap olmamalıdır.

 

Şükrü Kaizbert’in bu sezonki iyi erkek  taylarından bir tanesi, Gürgür Baba’ya geçildiği yarış ölçü alınmamalı, bugün çok uygun ve tecrübesiz bir gruba çıkıyor, misli oyunlara tek yazılabilir.

Gürgür Baba, Nadir Bey ve Kocaeli’den gelişmiş şekilde dönecek, boş kalma imkanı olan Oğlum Burak rakipleri.

Bol şanslar..

1.Ayak: 3,4,1,6,7,8,5/2,9

2.Ayak: 2/6,1

3.Ayak: 2

4.Ayak: 6/1,,5

5.Ayak: 2

6.Ayak: 5/1,8,7

 

Yedili Ganyan

3,1,4 / 3,4,1,6,7,8,5 / 2,6,1 / 2 / 6,1,,5 / 2 / 5,1,8,7