• İstanbul'da Renkli Program

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 7 ay, 1 hafta, 4 gün, 22 saat, 45 dakika, 37 saniye önce

Günün Ganyanında yetenekli kısrak Handiya Big Man karşısında denenebilir.

 

 

Beybaran tartışmasız olarak grubun en parlak performansına sahip ismi, İlgar Tayı lüt yaparak geçmek bu grupta çok az atın yapabileceği bir şey… bugün ikinci at çıkmasının en önemli nedeni Kırbulut’un şaşaalı pedigrisi ve Halis’in biniyor olması. Performans olarak bakıldığında Kırbulut’un çok parlak bir yarışı yok, kazanırken de kaybederken zayıf isimlere çok kolay hakim olamadı, son yarışı da sert grupta tamamen hayal kırıklığı… grubun diğer atları gücünü koşmuş bir Beybaran için çok ciddi tehdit değiller… bu grupta ikinci at olarak yakalamışken ben risk edilebileceğini düşünüyorum.

 

 

Toms ve Kıss Your Hands ikilisiyle günün ikinci riskini bu yarışta alıyorum, her ikisi de tam mesafelerine ve uygun gruba çıkıyorlar, yaşlı atların çoğu sorunlu veya vasat isimler, Toms ve Kiss Your Hands ikilisi yakın bekleme yaparak gruba hakim olmaya çok yakınlar.

 

 

Petıt Kurt müthiş bir pedigriye sahip, ilk yarışında start çıkışı tereddüt edip ürkünce gücünü koşamadı, düzgün çıksa kesin kazanacağı bir yarıştı. Bugün çoğunluğunu hazır olmayan tayların oluşturduğu bir gruba çıkıyor, düzgün başlaması durumunda kazanmaya çok yakındır, ikinci tek arayanlar bu riski alabilir.

Yine sorun yaşaması durumunda güçlü kısrak Saıchanıa’nın Kaneko’dan olma yavrusu New Transatlantıc ilk rakibi olacak, ilk yarışı kötü değildi, o da yarış başında çok sıkıntı yaşadı, eşgal olarak tam bir Saichania tayı, zamanla mutlaka bir yerlere gelecek. Eskayra kısa çimde iyi bir pedigriye sahip, yarışı da tatminkar, at yazanlar için kesinlikle ıskalanmamalı. Son olarak ilk yarışı fena olmayan My Baboş yazıp bırakıyorum.

Last Poınt ve Neon Knıght ikilisi iyi orijine sahipler, özellikle Last Point’den biraz çekiniyorum açıkçası, ama ilk yaırş görüntüleri itibarıyla çok hazır durumda değiller, şablonun çok şişimemesi adına eliyorum.

 

 

Mesafelerine ve uygun gruba çıkan Lady Beauty-Diamond Flame ikilisi, gidişatın da lehlerine olmasıyla ilk şansa sahipler ama her halükarda yakın bitmeye aday bu yarıta, zor yerlerde risk alıp yer açmışken Bravo Dıva hariç bütün atları yazıyorum. Kechice’ın kaçıp bitiremeyeceğini,  Artıc Man’in iki gidip kazanamayacağını kimse iddia edemez.

 

 

Mertadam grubun en kuvvetli atı, ne zaman ne koşacağı belli olmasa da yarışta bir sıralamak yapacaksak öne onu koymalıyız. Son yarışıyla beraber düzelmeye başlayan ve forma girince iyi koşan Güzelkaya da kesinlikle ihmale gelmez.  Yeterli performansıyla Hergele de ihmal edilmemeli. Eyvah Uzun Mehmet kumcu diye akılda kalsa da çimi koşmaması için hiçbir sebep yok, annesi Özilter’in pedigrisi Özgün/Mesrure 47… bu koldan çıkan bir atın çimi kötü koşma ihtimali yok, Eyvah’ın derdi pistten ziyade boş kalacağı yarışı az bulabilmesi… bugün muhtemelen öne gelmek isteyecek ve bomboş kalacağı bir yarışa çıkıyor, çoklayanlar mutlaka ilave etsinler. Zeus ve Erayhan ikilisi daha sonra düşünülebilir, öncelik bu dörtlüde.

 

 

Kubango, Dontloosedcontrol ve Great Master üçlüsünü önde tutuyorum, Gürman Ağa, Çakıltaşı, Saten daha sonra.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4

2.Ayak: 2,9

3.Ayak: 9/7,3,5

4.Ayak: 7,5,2,1,3,4,6

5.Ayak: 2,5,1,4 / 6,3

6.Ayak: 7,9,8,5,6,1

 

Altın Oyun..