• İzmir 2

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 6 ay, 5 gün, 23 saat, 13 dakika, 6 saniye önce

Barbarian son yarışını ümit vaat ederek kazandı. Yarış içindeki birtakım olumsuzluklardan dolayı bomboş kalan Garavas’ı son iki yüze gelinmeden en geriden gelerek ayırıp fark yapmasıyla bana göre El Asseino’yu rakip görülebilecek düzeyde bir performans gerçekleştirdi.

Eşgali ve pedigrisi de çok güzel. Renk ve Işıkhüzmesi’nin anne kardeşi, babası Kaneko ve ikili erkek olunca açık yarış atı beklemek gayet doğal.

Bugün rakipler aynı ve mesafe yüz metre uzamış, bu da olumlu bir gelişme, bir kez daha kazanması beklenmelidir.

 

İkinci ayak zor bir yarış, ufaltmak isteyenler İlaria, Şeker Yıldızı ve Kızıl Güneş üçlüsünü tercih edebilirler, ben imkanı olanların çok at yazmasını öneriyorum.

 

Coffee Bean’ı geçecek atı arayarak bir tahmin yapmak bu yarışın mantıklı tercihi gibi görünüyor çünkü Coffe Bean hem istikrarlı hem de grubun geneline hakim bir kısrak.

Suharry benim yanına yazacağım tek at olacak. Kaba kumda hiç olmuyor Suharry, eski durumunda da değil ama bu rakipler arasında ve çimde mutlaka bir kez görmek lazım diye düşünüyorum.

 

Şükrü ve Alderamin ikilisi Sabrinin Atıyla birlikte bu sezonun en iyi üç yaşlı Kaizbertleri. Yine çok şanslılar, ben ayrımsız yazılmaları gerektiğini düşünüyorum Alderamin biraz fazla favori çıkmış, Şükrü de mutlaka ilave edilmeli.

Ünalamca daha sonra düşünülebilir.

 

Delimavilim’in torunu Ak Fetih ilk yarışında iyi yer tutamamasına rağmen kapattığı ara ve genel görünüm itibarıyla hemen kalitesini belli etti. Kısa ara sonrası çıkacağı bu yarışta farklı potansiyeliyle favorim.

Akgündüz için de benzer şeyler geçerli,  Anadolu Aslanı, Pusu, Türedi gibi atların anne kardeşi ,ilk yarışı da gayet iyiydi, tecrübeli atların arasında hiç ezilmedi, mutlaka daha iyi koşması beklenmeli.

Özgünhan’ın kızı Altın İklim’e de mutlaka dikkat etmek lazım.

Daha sonra yarışın tecrübeli atları Özpembe-Uçandağ ikilisi düşünülebilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 9

2.Ayak: 6,10,11/7,1,2,13,4,5

3.Ayak: 3,4

4.Ayak: 5,3,,1

5.Ayak: 1,2,7,9,6

6.Ayak: 14,2,3,5,9,10