• İzmir 2

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 6 ay, 1 hafta, 1 gün, 14 saat, 48 dakika, 4 saniye önce

Kim Tutar Beni son yarışıyla beraber geçen sezonki durumuna geldiğini gösterdi ki erken yürümese kazanabileceği bir yarıştı .Zaten İzmir’in yaşlı Araplarından bir adım önde bir potansiyele sahip, bugün hem kilo hem mesafe bir tık daha uygun, kazanmaya çok yakındır.

Görkembey hafif uzun mesafede iyi saklanabilirse Kim Tutar Beni seviyesine çıkabilecek tek isim gibi görünüyor.

 

Ayza’yı son yarışında yüzde 2 Agf oranına sahipken alternatif banko olarak önermiştim ve fotoda yetiştiremeyerek ikinci kaldı. Startta takılmasa yüzde yüz kazanacağı bir yarıştı. Bugün yarış aynı mesafede koşulsa Ayza’yı tereddütsüz banko önerecektim ama gerek Ayza gerek abisi Ocıus kısaya daha yatkın bir görünümdeler. Abisi Ocıus Dıvıne Lıght olmasına rağmen kısayı daha iyi koşuyor, Ayza hem Kaneko etkisi hem de yarış tipi itibarıyla kısaya daha yatkın bir yapıya sahip. O yüzden tek öneremiyorum ama mesafede sırıtmayacaksa kolay da kazanabilir, o yüzden alternatif oyun yapma lüksü olanlar Ayza’yı değerlendirebilir.

Boncuk çok geri kalmış, uzun süredir bu kadar uygun grup bulmamıştı, iyi koşabilir, çok ata yazılmalı.

 

Siverek Diyarı kaba kumda farklı kalitesiyle, öne çıkamasa bile bu atları geçmelidir. Yanına yazılacak at yok.

 

Too Much Love ve Poetika zayıf grupta mesafe kalitesi ve tecrübe olarak çok öndeler,  yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8/2

2.Ayak: 2,1,3,4,6,11,5,7,8

3.Ayak: 2,1,4,8,9

4.Ayak: 1

5.Ayak: 7,9

6.Ayak: 9,3,6,1,11,5,4,2,7