• İzmir 2 ( Cikan At Güncellemesi )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 6 ay, 3 hafta, 3 gün, 7 saat, 5 dakika, 53 saniye önce

Cikan Karadamar ve Kamaliyi sablondan eksiltiyorum. Ekleme olmayacak.


Neslimehir ve Fesleğen
ikilisi gruptan farklı bir potansiyele ve pedigriye sahipler. Neslimehir’i bir adım önde görüyorum, boş kalacağına emin olsam tek yazacaktım ama Karacaların tayı Remzi Ağa son yarışında kaçmayı denemiş, o yüzden Neslimehir boş kalamayabilir, Fesleğen’i de eklemek daha sağlıklı olacak.

 

Uncle’ın kazanması için her şey müsait, grup, start yeri, mesafe tam istediği gibi. Yanına yakışacak bir at bulamadım açıkçası, artık kazanmalıdır.

İkili için Esinhan düşünülebilir, son yarışı toparlanmış göründü, iyi yer tutabilen yapısıyla mutlaka tabelada olacaktır.

 

Karadamar boş kalacağı şartları yakalamış görünüyor, kaçak tek rakibi Latınagirl var ve onun da start çıkışı çok iyi değil, bu şartlar altında Karadamar bu grubun her zaman favorisidir.

El Assesino ve alt grupları geçmiş olsa da kabiliyetli görüntüsüyle Three Fıre sağlama almak isteyenler için düşünülebilir.

 

Barskan birinci sınıf kısraklardan Çıtır’ın oğllu. Çıtır, Haberkan, Tulbarkan gibi iki tane açık yarış atı vermiş, son derece baskın ve kaliteli bir kısrak. Bilgin’den olma bu tayı da eşgal olarak Çıtır yavrularının kopyası ve minimum Kısa Vade seviyesinde bir tay. Son yarışıyla beraber gelişime ne kadar açık olduğunu gösterdi, kazanmaya çok yakındır.

 

Kamalı ve Power On ikilisi kısa mesafe kabiliyeti olarak grubun bir adım önündeler,  Warrıor Lady’yi de bunlara ekleyelim, misli hedefleyenler için bu üçlü yeterli görülebilir. Sıralamam şablonda.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 11,9

2.Ayak: 4,11,3,5,9,12,1,6,8,13,14

3.Ayak: 2

4.Ayak: 2,7

5.Ayak: 4

6.Ayak: 7,10/4,6,3,13,9,8,15,17,18,1,5