• İzmir Yayında

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 7 ay, 3 hafta, 2 gün, 1 saat, 1 dakika, 58 saniye önce

1.Ayak

Rose Nera pişkin ve çok kabiliyetli bir tay, performans olarak ciddi şekilde sırıtıyor, tek yazmamamın sebebi kısa ara vermiş olması ve yer tutma konusunda biraz sıkıntı çekmesi, kalabalık yarışta sorun yaratabilir. Glivana kaba kumda birinci sınıf bir pedigriye sahip, Rose Nera’nın ilk rakibidir, Country Reel’in erken gelişen tayı Şiirsel’i de yazarsak ufak oyunlar için yeterli görülebilir.

Anabaa Blue’nin torunu Bombay ikinci yarışında biraz kıpırdadı, yarış koştukça mutlaka gelişim gösterecektir. Wınner Tuana ve Wrıte To Ellıe ikilisi pedigrisi potansiyeli ve hafif kilolu taylar, geniş oynayanlar yazabilir.

2.Ayak

Kaizbert’in kızı Çeşme Fırtınası performansından ziyade grubun çok uygun olmasıyla öne çıkıyor. Tecrübeli taylar çok vasat,  az yarış koşup iyi pedigriye sahip olan Olgun Sultan ve Erva Sultan ikilisinin de ilk yarışları kötüydü,, henüz hazır bir görüntüde değiller. Dolayısıyla, hem performansı hem de elle tutulur rakibinin olmamasından dolayı Çeşme Fırtınası'nı tek öneriyorum.

3.Ayak

Doğubeylim abartı favori çıkmış, 48 Agf çok fazla, programın tek çıkarma konusunda zor olması Doğubeylim’e aşırı yüklenilmesine neden olmuş, ben buraya çok at yazılmasını öneriyorum, sıralamam şablonda.

4.Ayak

Burası da çok zor bir yarış, risk almak çok tehlikeli, Black Sun’ın bir iyi bir kötü koşması,  Perform’un zaman zaman kötü olan start çıkışı ve gruba karşı bariz üstünlüğünün olmaması, Nasrullah Bey’in istikrarsız performansı vs gibi pek çok durum var, çok at yazılmalıdır.

5.Ayak

Şanslıgül ilk yarışında çok parlak bir performans ortaya koydu, İbibik-Alderamin gibi atların yanında ezilmeyerek 1.19 ları görmeyi başardı, bugün neden üçüncü at çıktığını hiç anlayamadım açıkçası, sanırım ara vermiş olması ve rakiplerinin ekürili taylar olması ibreyi rakiplerine kaydırmış, üçüncü at konumunda yakalamışken hem ikinci banko arayanlar için hem de alternatif oyunlar için tek olarak düşünülebilir.

Rakipleri Viçe ve Hakeden ekürileri, beşli oynayanlar ve çok geniş oyunlar için Nevzatbey’in torunu Fesleğen de düşünebilir.

6.Ayak

Drummer iki yarıştır grubun üzerinde performanslar ortaya koyuyor, İzmir çimini sevdi, rakipler hafif gelince bir istikrar da yakaladı, bir kez daha şansı çok yüksek.

Sarıoğlu pedigri potansiyeli olarak İzmir seviyesinin çok üzerinde ve mesafeye de çok yatkın bir tay, son yarışında biraz dışa sapıp acemilik çekince gücünü koşmadı, bugün hem rakipler çok uygun hem de mesafe(  Maiden’dan Şart-3’e gelmesi şaşırtmasın, grubun Maiden seviyesinden farkı yok ) çok etkili bir yarış koşmasını bekliyorum. Beşlide yeri olanlar için Long Way de düşünülebilir.

Bol şanslar..

1.Ayak: 2,4,3 / 7,11,12

2.Ayak: 1

3.Ayak: 3,2,5,6,7,9,4

4.Ayak: 2,5,4,10,12,11

5.Ayak: 9 / 4,12,,2

6.Ayak: 2,14


Altın Oyun..