• İzmir Yayında..

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 7 ay, 1 hafta, 2 gün, 4 saat, 27 dakika, 34 saniye önce

Uzun uzun yorum yapmayacak olsam da programa çalıştığımı belirtmek istiyorum, özensizce düzenlenmiş bir şablon değil.

Banko tercihimi Babadöker’den yana kullanıyorum. Aslında ilk bakışta Hot Chocolate ve Babadöker iki at geçerim diye düşünmüştüm ama Hot Chocolate’ın korkunç favoriliğini görünce Babadöker’i tek yazmaya karar verdim.

Babadöker’in boş kaldığı kısa mesafeli kaba kum yarışlarında kalitesi malum, henüz boş kalmış haldeyken geçildiğini görmedim, geçildiğini de sanmıyorum, mutlaka dikkatimi çekerdi. Evet Hot Chocolate iyi bir at ama Babadöker boş kalacakken hangi akla hizmet bu kadar favori çıkıyor anlamak mümkün değil. Kinowa bile Babadöker’in önünde çıkıyor, hadi onu Halis’e bağlayalım.

Ben 1400 kaba kumda boş kalacağı şartları yakaladığı zaman Babadöker’i geçmek için Wolfs Son olmak gerektiğini düşünüyorum, bankomdur.

Rıght Or Wrong ya da Rüzgar Eto’ya tempoya gir diye mama yedirildiyse bilemiyorum ama normal şartlarda Babadöker’in varlığında bu atların yakın beklemesi gerekir.

 

Nıght Shıft’in çok iyi yer tutabilen  ve mesafesine çıkan torunu Poetika oldukça şanslıdır. Kaba kumda İzmir 2 yaşlı Maiden’ı için çok üst düzey pedigrisiyle Sunny Valley ve Lady Gold ikilisi daha sonra düşünülebilecek taylar.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,1,6,9,10,13

2.Ayak: 9,3,2

3.Ayak: 1,5,3,4,9

4.Ayak: 1

5.Ayak: 7,10,6

6.Ayak: 8,1,2,3,4,7,14,5,13