• İzmir'de Cılız Program

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 6 ay, 1 hafta, 5 gün, 3 saat, 13 dakika, 48 saniye önce

Asil Mahmut, Indıan Radja ve Cebeltay üçlüsünün kaçmaya çalışacağı bir yarış olacak, dolayısıyla süratli bir tempo kaçınılmaz. Asil Mahmut ve özellikle İndian Radja ikilisi 1200 kaba kum kalitesi olarak grubun üzerinde bir sınıfa sahipler, tempoyu yükseltmek zorunda kalsalar bile, birinin yarış gidişine göre boş kalma ihtimalinden dolayı ayrımsız düşünülmeliler. İndian Radja yakın bekleyerek de etkili olabilen yapısıyla Asil Mahmut’u önde bırakabilir, böyle bir senaryoda Asil Mahmut çok şanslı, İndian Radja 1200 de grubun en iyi atı, yakın bekleyerek de koşabilen yapısıyla kesinlikle yarışın favorisidir.

Ufaltacaklar için, her ne kadar benzer stile sahip olsalar da mesafenin ve grubun uygunluğuyla Indian Radja ve Asil Mahmut ikilisi yeterli görülebilir.

Nikolayev ve Hakuna Matata ikilisi belirli düzeyde yakın bekleme yapabilen atlar, tempo ihtimaline karşı bulundurulabilir. Son olarak, kumda eksileceğini düşünsem de İzmir de çok iyi duruma gelen Wıld Heart yazıyorum.

 

Külünk Rüzgar kaba kumda İzmir seviyesi için kabiliyetli bir tay, bugün tecrübesiz rakiplerle koşacak, gruba karşı hem pişkinlik hem performans hem de yer tutma anlamında üstünlüğü var, kazanmaya çok yakındır.

 

Neri Veliant için fazla bir şey söylemeye gerek yok, mesafe  ve çim kabiliyeti olarak gruptan ve İzmir’deki yaşıtlarının büyük çoğunluğundan üstün bir tay, kaybetmesi sürprizdir. İkili için Prıncelly düşünülebilir.

 

Startla beraber Faustino numarayı Filozof Tay’a bırakıp iki gitmeye razı olacaktır, iki giderek de başarılı olabildiği için Filozofla takışmayacağını düşünüyorum. Bu şartlarda tam mesafesinde ve grubunda boş kalma imkanı bulacak Filozof Tay’ın şansı çok yüksek, şu an plase konumunda görünüyor, ikili ya da alternatif bir oyun üzerine kurulmalıdır.

Faustino ve Tahire kısa çim kalitesi olarak grubun bir adım önünde isimler, rakip olarak öncelikle bu ikili düşünülmeli. Start sorunu aşıldıysa Hülagühan zayıf görünen programı canlandırabilir, son olarak biraz sert grupta koşacak olsa da iyi duruma gelen Gökçeada’nın kızı Yekgün yazıp bırakıyorum.

 

Coffee Bean hem kilo hem de mesafenin iki yüz metre uzamış olmasıyla tek yazma konusunda güven vermedi bana, ama rakip de bulamıyorum açıkçası, ne tek yazmak ne de çoklamak içime siniyor, benim açımdan günün en zor yarışı burası.

Bade Hanım starttan çıkarsa Coffe Bean seviyesini yaklaşabilecek bir numaralı at, önce onu daha sonra Perform’u yazalım. Sayda ve Tralles Girl daha sonra.

 

Eser kaba kumda bir yarış koştu ve başarılı olamadı, Joker taylarının ben pist ayıranını çok fazla hatırlamıyorum, kum,çim, sentetik her pistte gidebilen süratli yavrular veriyor, Eser’in kısrak babası Yalaz... Yalaz’ın kaba kuma uyumundan bahsetmeye gerek yok, ikinci annesi Nalan.1 de pist ayırmayan kabiliyetli taylar verdi. Dolayısıyla Eser’in kumu nasıl koşacağıyle ilgili peşin bir hükme varmak doğru olmayabilir, gördüğü yarışla beraber uygunlaşan grupta şansı çok yüksek. İlk yarışında iyi bir grubu geçen Karatoklu’nun kızı Karaçivi’yi çime daha yatkın bulsam da üst düzey performansıyla ihmal etmemek gerekir. Sabırlıhanım kaba kumda kabiliyetli bir kısrak, pistini bulmasıyla iyi bir yarış koşması beklenebilir. Öncelik bu üçlüde.

Soğuk Çermik, Babakayra, Merthan, Hasanbaba ve Fanizan geniş tutacaklar için düşünülebilecek diğer isimler.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,1/4,5,7

2.Ayak: 7

3.Ayak: 2

4.Ayak: 2/1,6,7,9

5.Ayak: 1,2,5,3,4

6.Ayak: 1,7,10/11,4,6,2,9