• İzmir'e İki Banko

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 7 ay, 1 hafta, 19 saat, 37 dakika, 19 saniye önce

Günün Ganyanında El Gambo, plasede Ekiner önerilerim.

 

Flash Is Black bu zayıf grupta kısrak babası Cossack Guard ve ikinci annesi Ameena faktörüyle fark yaratıyor. Ameena’nın taylarının çoğu sorun gösterip gerçek güçlerini koşmadan sahadan ayrıldılar. En başarılı olanı İstanbul da Kısa Vade kazanabilecek seviyelere çıkan Sedatbey’di. Flash Is Black'in babası El Salvador da en azından Maiden’dan çıkabilecek düzeyde taylar veriyor, 36,23 dereceli sprintiyle şansı çok yüksek. İlk ayak tek yazmayı sevenler düşünebilir.

Süratli pedigrisiyle Sword Swıpe başta olmak üzere rakipleri şablonda.

 

Müjdeci pedigri itibarıyla özellikle taylık dönemi için çok ümit vaat eden bir tay, Mavilim kısrak kolu kısa çimde her zaman kabiliyetli, erken gelişen taylar verdi. Müjdeci de bunlardan bir tanesi, ilk yarış performansı gayet iyi, çoğu kuru kalabalık niteliğinde olan bu grupta da şansı çok yüksek. Rakipleri sırasıyla şablonda.

 

Power Of Brothers son yarışıyla beraber İzmir çimini çok sevdiğini  bir kez daha gösterdi, start çıkışını da geliştirmiş göründü, bugün grup daha da uygunlaşmış durumda, sevdiği mesafede bir kez daha kazanmaya çok yakındır.

 

Manoush ‘u rakipsizlikten ötürü tek yazıyorum. Terex ve yarış gördü diyerek Vıctory Star rakip olarak gösteriliyor. Terex’in kaba kumda kalitesi malum,  ama ciddi sıkıntıları da var, sağlıklı olmadığı zaman etkisiz kalan bir at, 1400 31 sonu 26 çalışarak galobu var, Terex’in yarış hayatına baktığımızda genellikle galobuyla paralel bir performans gösterdiğini görebiliriz, iyi galop yaprığında iyi koşan kötü galobunda da genelde yarışa hiç karışmayan bir yapıya sahip,  arası da var, ben bugün elemeyi tercih ediyorum. Vıctory Star aradan iyi döndü, nefessizlikten hiç etkilenmemiş gibiydi, dolayısıyla gücünü koştuğunu söyleyebiliriz, bugün de son yarışına benzer bir performans gösterecektir, Manoush seviyesinde bir at değil.

Mannoush için başka rakip de görünmüyor açıkçası, at yazılırsa korkudan yazılır.

 

Blow The Wınd’i ben de önde tutuyorum ama 52 yi bulan Agf de biraz fazla, yıkılabilir. Defne Hanım, Payaslı, Çarınoğlu,Yağmurkız ve potansiyelli pedigrisiyle Serotonın rakip önerilerim.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2/7,5,6,1

2.Ayak: 4/2,1,3,6,7,8,11

3.Ayak: 7

4.Ayak: 5

5.Ayak: 2,4,3,5,8,1,9

6.Ayak: 1,6,7,2,17,16