• İzmir'e Tavsiyeler

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 8 ay, 12 saat, 59 dakika, 21 saniye önce

İzmir’e şablon vermiyoum, çok deteylı bakamadım ama tay yarışında bir at dikkatimi çekti, paylaşmadan geçmek istemedim.

Şart-1 yarışlarda çok inandığım bir tay olmadıkça risk almamaya çalışıyorum, ben tek yazsam da çoğu insan güvenip tek yazmadığı için banko vermem pek bir şey ifade etmiyor. Ama bu yarışta çok güzel bir tay var, pedigri olarak kısa çime çok yatkl-ın ve kabiliyetli bir tay, işleri de gayet güzel, 800/55 lere indirmiş, bahsettiğim tay Müjdeci… ikinci annesi Mavilim çok kabiliyetli taylar veren, üretken ve istikrarlı bir anne, üç yaşlı performansları da gayet parlak, babası Muratağa da az sayıdaki tayına rağmen başarılı bir aygır. Müjdeci  galoplarıyla pedigrisinden bir şeyler aldığıjnı gösteriyor, çok üst düzey bir tayın olmadığı bu yarışta risk edilebileceğini düşünüyorum. Ak Fetih de Müjdeci’nin çok yakın akrabası, hemen hemen aynı pedigriye sahipler ama idman performansı olarak Müjdeci öne çıkıyor.

El Asesıno İzmir’de kazandığı açık yarışta bu gruba net olarak hakim oldu, iyi yer tutuşuyla, mesafe kabiliyetiyle İzmir’de fark yaratıyor, son yarışını fazla önemsemeden bir kez daha kazanmaya yakın görüyorum.

Toprakhan mesafesinde uygun gruba çıkıyor, iç start çekerek bariyer dibini de garantilemiş, aprantisi çok sırıtmazsa kazanmaya yakındır.

Altın Oyun..