• Kısır Program

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 6 ay, 1 hafta, 2 gün, 19 saat, 48 dakika, 17 saniye önce

Cape Cross’un oğlu Seyyah’ı iç pistte yürüyerek yaptığı 24 sprintinde çok beğendim ve tek yazmaya karar verdim. Yarışta ayağına çabuk, erken gelişen pedigrili taylar olmasına rağmen mesafenin 1300 olmasıyla Seyyah’ı öne aldım. Krıss Angel, İsmihan gibi kısaya çok yatkın ve iyi pedgrili taylar var ama 1300’de ilk yarışına çıkacakları için iyi bir Cape Cross tayı karşısında risk edilebileceklerini düşünüyorum.

Cape Cross/Nayef çaprazı pedigrili Seyyah idman görünümü ve pedigri potansiyeli olarak çok ümit veren bir tay,  Halis’in de tercih etmesiyle idman performansı hakkında az çok fikir sahibi olunabilir. Kazanmasını bekliyorum.

 

Defalarda birbirini geçmiş isimlerin mücadelesinde risk almak tehlikelidir.

 

Murtecizcan, Yarış Rüzgarı, Kathmandu gibi üç tane ayağına çabuk at var. Yarışın favorisi Murtecizcan için mesafe uzun, Yarış Rüzgarı ve Kathmandu ikilisinin muhtemel ısrarı halinde öne düşmekte de çok zorlanacak, hem mesafe hem gidişatın aleyhine olduğu yarışta tek yazmak çok risklidir.

Bindalıngülü beklemeyi beceren ve Muretecizcan’ın eksilmesini değerlendirebilecek tek isim, ( Şansküpü uzunda eksik )gidişat anlamında ibre direkt Bindalıngülü’nden yana, kesinlikle günün banko adaylarından bir tanesidir.

Murtecizcan ve gününde olduğu zaman üst düzey koşabilen Beyaz Örtü sağlama almak için düşünülebilecek isimler.

 

Son Of A Legend elbette çok ağır favori ama Vıctory Rhytm bugün üzerine gidebilir gibi geldi bana, tercihli start çekmiş, bekleyerek de başarılı olamadı, dolayısıyla sert başlayıp öne gelmeyi deneyebilir. Böyle bir senaryoya karşı bekleyerek de etkili olabilen İlkaan’ı da Son Of A Legend’ın yanına yazıp bu yarışı biraz daha sağlama alma ihtiyacı hissettim.

 

Beşinci ayak da ikinci ayakla eşdeğer, ufak detaylarla sonucun değişebileceği, zor bir yarış, mümkün olduğunca riske girilmemeli.

 

Peri Beyi için grup çok uygun, starttan düzgün çıkarsa kazanmaya çok yakın. Olası bir start problemi ya da şehir değişikliğini yadırgama ihtimaline karşı başta Ağaefendi olmak üzere Golden Foot, Perhane ve Tekdal düşünülebilecek isimler.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 9

2.Ayak: 3,1,6,5,10,2,4

3.Ayak: 2/3,1

4.Ayak: 2,3

5.Ayak: 2,4,6,5,8,7

6.Ayak: 3,11,2,4,1