• Klasik İzmir..

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 7 ay, 3 hafta, 11 saat, 5 dakika, 22 saniye önce

1.Ayak

Bu grupta sadece Gökaltay’ın kazanma ihtimaline güvenilebilir, onun dışındaki her türlü risk çok tehlikeli. Gökaltay’ın da galopları hoşuma gitmedi, arası ve kilosu da düşünülünce risk almak mümkün değil, sıralamam şablonda.

2.Ayak

Wıld Heart ve Tanzer ikilisi İzmir’in kısa mesafeli çim yarışlarında kaliteleri ve yer tutuşlarıyla fark yaratıyorlar, Tanzer yarışa tek kaçak olarak giriyor, şansı çok yüksek, Wıld Heart  gidişattan bağımsız olarak bu grupta her zaman yazılmalı.

Canşen tam mesafesine çıkıyor, 1400 de dördüncü kaldığı yarışta start yeri çok kötüydü, İzmir’de 1400 startını dışarıdan çıkmak yarışı kaybetmekle eşdeğer, bugün start yeri daha iyi ve etkili olacaktır.

Mesafeye uyumu ve iyi yer tutabilmesiyle Ghımgıche ve İzmir’in sert virajını yadırgamaması halinde kalitesiyle Aten Gold ikilisi daha sonra şans verdiğim atlar.

3.Ayak

Emael’in tayı Kızgınöfke ilk yarışında pedigrisinin farkını göstererek çok iyi bir yarış koştu. Gelişen tecrübesiyle bugün biraz daha iyi yer tutabilmesi halinde kazanmaya çok yakındır.

Kompas Oyuncu.19 / Sabıka 73 gibi kaba kumda çok kaliteli yavrular veren ikinci  annelere sahip, ilk kez çıkacağı İzmir kumunda kesinlikle ihmal edilmemeli.

Bu ikilinin eküriler ve diğer rakipler karşısında bir adım önde olduklarını ve risk edilebileceklerini düşünüyorum.

4.Ayak

Golden Protector kilosuna ve biraz fazla uzayan mesafeye rağmen grubun çok uygun olmasıyla bir kez daha çok şanslıdır, iki tekle oynayanlar için değerlendirilebilir.

Pisti tanıyan ve mesafeye Golden’ a göre biraz daha yatkın Nuri Bey tek rakip gibi görünüyor. Son yarışları ve galobu bozuk olsa da, gücünü koşması durumunda Domdom çok ters at arayanlar tarafından düşünülebilir.

5.Ayak

Mösyospartaküs son yarışında kaba kumda çok yetenekli bir taya kaybetti, bugün grup çok daha uygun ve tecrübesiz, kazanmaya çok yakındır.

6.Ayak

Nigella, Blow The Wınd ve Tropıcal Storm üçlüsü mesafe kalitesi olarak rakiplerinin bir adım önündeler, ufak oynayanlar için yeterli görülebilir.

Starttan çıkması durumunda Venjura, aradan düzelmiş şekilde dönmesi durumunda Hoşseda ve ilgi çekici ilk yarışı ve potansiyelli pedigrisiyle Cassowary üçlüsü daha sonra geniş oynayanlar tarafından düşünülebilir.

Bol şanslar..

1.Ayak: 1,2,3,6,7,5,8,12,9

2.Ayak: 1,5,3/8,7

3.Ayak: 6,7

4.Ayak: 2/3,5

5.Ayak: 6

6.Ayak: 1,4,2/3,9,15


Altın Oyun..