• Kocaeli

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 5 ay, 16 saat, 7 dakika, 4 saniye önce

Sapancalı Kır Kız kum için iyi bir annenin tayı, henüz gerçek gücünü koşmadığını düşünüyorum, start çıkışını düzeltip böyle kısa mesafeli yarışlar tercih etseler bir istikrar yakalayabilir. Bugün grup çok uygun, bekleme yarışını iyi yapan jokeyiyle favorim.

Daha sona Faytonlu Ayşe, Sarecen, Kara Altın, Seyranım ve Kaptantor sıralaması bu zayıf dişi grubunda ayrımsız düşünülmeli.

 

Dark Guardian’ı  son yarışında o kadar öne çıkarıp tek vermediğim için çok pişman oldum, Haşmet’in yanında kabak gibi sırıtıyordu halbuki.  Start çıkışını iyi yapınca çok kolay kazandı. Yonaguska’nın bu spirinter tayı çabuk yürüyebilme özelliğiyle Kocaeli’de fark yaratıyor ve mesafe ne kadar kısalırsa o kadar etkili. Bugün yine grup uygun, tek rakibi İndian Radja, Tanzer, Cıtys Pride kaçaklardan mutlaka olumsuz etkilenecektir. Dark Guardian son yarışında olduğu gibi düzgün çıkarsa yine kazanmaya çok yakın, günün banko adaylarından bir tanesidir.

Olur da boş kalırsa veya Dark Guardian startta kalırsa diye yeri olanlar İndian Radja ve gününde olduğu zaman 1200’ü çok koşan Babacan ikilisini yazabilir.

 

Balballılı yine geçebileceği grupta çok şanslı görünüyor, aradan boş kalabileceği bir yarışla dönen Steel Horse nefes sıkıntısı çekmezse bu grupta mutlaka etkili olacak.

Kapamak için Haşmet, Hakuna Matata ve biraz uzun mesafeye rağmen Kara Şimşek ve Raıny Man ikilisi yazılabilir.

 

Borbore son yarışıyla düzelmeye başladığını gösterdi, hatırlarsanız taylık döneminde boş kalan bir Borbore’yi geçmek nerdeyse imkansızdı. Bugün yine boş kalma imkanı var, son yarışına yakın koşması durumunda yarışın net favorisi.

Kapamak için hepsi yapılmalı, Turabi’nin son hali güven vermiyor.

 

Yaralı Kurt’un İstanbul kariyeri grupla kıyaslanmayacak düzeyde. Mutlaka sorunu var ki Satış Koşusu ardından uzun ara verip Kocaeli’ye gelmiş. Ama ne olursa olsun, eğer yürüyebilecek durumu varsa bu grubu geçebileceğini düşünüyorum. Bu grupta ikinci at yakalamışken risk edilebilir.

Eğer at yazılıyorsa, Melikbey’e ilaveten Koşanefe’nin kızı Güllügül kesinlikle ihmal edilmemeli.

 

Başhekim geçen sene iyi bir grubu geçerek kazandıktan sonra doping cezası nedeniyle bir sene ara vermek zorunda kaldı. 1200’de bu grup için çok yetenekli bir at, ara dönüşü Ankara yarışı da gayet iyiydi, çok uygun grupta ve tam mesafesinde kazanmasını bekliyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8,1,2,4,5,9

2.Ayak: 4/2,7

3.Ayak: 1,5,2,6,7,4

4.Ayak: 6,1,3,2,4

5.Ayak: 5/3,7

6.Ayak: 9