• Kocaeli

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 5 ay, 4 hafta, 2 gün, 14 saat, 42 dakika, 10 saniye önce

Balballılı Kadbey’in arası ve start problemi neticesinde çok şanslı olduğu bir gruba çıkıyor. Kaba kum kalitesi  ve istikrarıyla grubun büyük çoğunluğuna hakim durumda.

Rakip yazacaklar için boş kalma ihtimali yakalarsa – ki grupta çok sert kaçan bir at yok – Decolte ve bir iki yarış görüp nefes yapan Haşmet ikilisi düşünülebilir.

 

Ezop Kahramanı’nın bu bitik grupta da çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Program üzerinde daha sağlam bankolar olmasından ve şehir değişikliğinden ötürü Ezop Kahramını’nı tercih etmedim ama eğer gücünü koşacaksa kazanmaya çok yakındır.

 

Maiden yarış çok zayıf tayların mücadelesi olacak. İstanbul’da koştuğu ilk yarışındaki ağır saha performansı iyi olan Storm Khan’ın bu zayıf grupta iyi koşması beklenmeli.

Molu Beyi’nin çabuk ayaklı kardeşi Model Oğlu ve  Amza’nın kızı Octofelıx ikilisi daha sonra şans verdiğim isimler.

Hoogwarts’ı son bozuk yarışı ve ağır yapısına çok ters mesafe yüzünden eledim.

 

Mastar Kızı ve Montella ikilisi mesafe kalitesi olarak gruptan farklılar. Geniş tutanlar için boş kalma ihtimaline karşı Bursa Güzeli de yazılabilir.

 

Zeytinbağı babası Volgabey’in gerek eşgal gerek performans olarak bütün özelliklerini taşıyan çok kabiliyetli bir kısrak.  Yeşilmaske karşısında biraz fazla favori çıksa da risk alarak tek öneriyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3/5,6

2.Ayak: 6/1,2,4,10,11,12

3.Ayak: 5,4,8

4.Ayak: 3,2,,1

5.Ayak: 5

6.Ayak :8,5,7,2,12,15,11,3,1