• Kocaeli

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 5 ay, 1 gün, 3 saat, 12 dakika, 5 saniye önce

Dark Guardian için son yarışında grubun uygun olduğundan ama mesafenin bir tık uzun gelebileceğinden bahsetmiştim, tam da beklediğim gibi oldu. Startı çok iyi alamayınca erken yürütmek zorunda da kaldı. Böyle olunca, 1500’e uzayan mesafede Dark Guardian’ın kazanması için grup ciddi anlamda zayıf olmalı. Bugün grup yine uygun ve mesafe yüz metre kısalmış durumda. Eğer ki start çıkışı sonrası yer tutma sorunu yaşamazsa ( son birkaç yarıştır hafif takılarak çıkıyor ) kazanmaya çok yakın olduğunu düşünüyorum. Start çıkışını iyi yaparsa, yarışın ciddi favorisi Haşmet’in önünde olduğunu düşünüyorum. Haşmet’in son yarışını ve yarış içi temposunu çok beğenmiyorum.

Rakipler Haşmet ve start sorununa rağmen mesafenin düşmesiyle şansını artıran Kara Şimşek ikilisi.

 

İlkerbeyli çok üst düzey bir tay değil ama Kocaeli’nin bu seviyelerinde fark yaratabilecek potansiyeli var ve tam mesafesine çıkacak. Kazanmaya çok yakındır.

 

Stallıon Falcon’un kumu nasıl koşacağını kestiremiyorum açıkçası. Dylan Thomas yavrularının çime yatkın olduklarını biliyoruz ama bu işler siyahla beyaz kadar farklı olmayabiliyor. Yani Stallıon Falcon kumu çime yakın koşacaksa kolay kazanır. Önde Konıgın kaçacak olmasına rağmen.

Rakip olarak elbette Kostanay tutuyorum. Konıgın’in Stallıon Falcon’dan dolayı önde kolay kalamayacağını düşünüyorum, yarış sonunda, en azından Kostanay’a direnecek gücü bulmakta zorlanması beklenebilir.

 

Çok zayıf dişilerin mücadelesi olacak. Part Of Me ve Veliaht Betül ikilisi performans olarak bir adım öndeler.

Gelişime açık sadece Lıon Master var gibi görünüyor. Deli Mavi, Trojen Horse gibi atların kardeşi, ilk iki yarışı çok etkisizdi ama aradan sonra bir çıkış yapabilir. Grup bunun için çok uygun.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,5,9

2.Ayak: 5,11,12,1,2,10,13,6,8,9,15

3.Ayak: 2

4.Ayak: 1,2

5.Ayak: 1,4,7

6.Ayak: 5,6,1,2,10,3,7