• Kocaeli'de Cazip Banko ( Çıkan At Güncellemesi )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 7 ay, 2 hafta, 6 gün, 10 saat, 2 dakika, 34 saniye önce

Not: Çıkan Kutluerinoğlu yerine ekürisi Ninoşun Oğlu eklenmiştir.


İlk ayak çok zor bir yarış, ben çok at yazılmasını öneriyorum, Ian Tapp gösterişli kazanarak buraya geliyor ama bir daha aynı yarışı koşup koşmayacağı meçhul, ben güvenemiyorum. Pın Up’ı çok at yazanlar mutlaka ilave etsinler, sıralamam şablonda.

 

My Cem kaba kumda kabiliyetli bir pedigriye sahip ve bugün çok uygun bir gruba çıkıyor, yarış başındaki hantal yapısı kalabalık grupta kötü yerde kalmasına neden olabilir, bu yüzden  ana kurguma tek yazmıyorum ama ikinci bankoya ihtiyaç duyanlar,plase banko arayanlar My Cem’i düşünebilir.

Delta’nın oğlu Yürekalp Kocaeli’ye gayet iyi uyum sağladı, çok iyi yer tutması da bu zayıf ve kalabalık grupta ciddi bir avantaj, mutlaka mücadele içinde olacktır. Semir’in kızı Kara Altın, yeterli performansıyla Kaptantor ve Güldemirkız ikilisi daha sonraki önerilerim.

 

Adalson Scarface’in ayağına çabuk erkek taylarından bir tanesi, İzmir performansı ve özellikle yer tutuşuyla bu zayıf grupta fark yaratıyor, en sert rakibi Kim'in kronik start problemi var bugün de biraz takılmasını bekleyebiliriz, bu şartlarda, oldukça cazip çıkan Adalson'un risk edilebielceğini düşünüyorum.

 

Astana pist ayırmayan, ayağına çabuk ve iyi bir tay, özellikle iki yaşlılığında süratiyle fark yaratıyor, çok uygun grupta çıktığı gibi bitirmeye yakındır. Kadife’nin torunu Kıng Of Rock’ın kaba kumu da iyi koşması beklenebilir,  bu ikili hem genel performans hem de kalite olarak grubun önündeler.

 

Beşinci ayak risk almanın tehlikeli olduğu zor bir yarış, çok at yazılmasını öneriyorum, sıralamam şablondadır.

 

Dark Guardıan starttan çıkması durumunda bir kez daha kazanmaya çok yakındır. Mesafesine dönen Raıny Man,  biraz kıpırdayan kısa kumun kabiliyetli ismi Sky Hero ve kalitesiyle Wınd Runner üçlüsü diğer tecihlerim, bu dörtlüden biri bile gerçek gücünü koşması durumunda kalan rakiplere hakim olmaya çok yakındır.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,10,7,11,4,2,12,9

2.Ayak: 5 / 9,2,3,1

3.Ayak: 2

4.Ayak: 8,6

5.Ayak: 2,3,5,4,10,1,7,11

6.Ayak: 7,3,2,1

 
Altın Oyun..