• Kocaeli'de Renkli Program..

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 6 ay, 4 hafta, 1 gün, 19 saat, 35 dakika önce

Kocaeli programını teksiz kurguladığım için çok geniş oyun vermemeye çalıştım, tuttuğum atların tamamını da teksiz oyuna sığdırabildim o yüzden zorlamıyorum, tekli oynayacaksanız son ayak  Hong Kong, dördüncü ayak Perfect Yıldız eklemesi yapabilirsiniz.

 

1.Ayak

Junıor Pianist taylığından uzak görüntüsünün ve son dönemki istikrarsız performansının aksine Kocaeli’de gayet iyi koşuyor, belirli bir istikrarı da var, uygun grupta kazanmaya çok yakındır. Balballılı ya çok kolay kazanan ya da kaybeden bir at,mücadele kabiliyeti zayıf, bugün mesafe hafif uzun olsa da grubun çok uygun olmasıyla etkili bir yarış koşacaktır.  Zaman zaman çok etkili olabilen Melita’nın kızı Decolte’yi de yazarsak büyük oranda yeterli olacağını düşünüyorum.

Diğer atların çoğu eski durumunda olmayan, start çıkışı bozulmuş ya da vasat isimler.

2.Ayak

Kraliçe Hera tecrübesi ve yeterli performansıyla öne çıkıyor, tecrübeli atlarından tamamından üstün, kaybederse kapalı kutu bir taya kaybeder diye düşünüyorum.

Kaba kumda kalburüstü taylar veren Licola’nın torunu Selen Boy aradan sonra bir yarış gördü ve kötü koşmadı, gelişime açık pedigrisiyle bu çok zayıf grupta mutlaka yazılmalı.

Parlak pedigrili Samihan ve Beleki ikilisi hafif uzun mesafeye rağmen ihmal edilmemeli. My Lady’nin ilk kez koşacak tayı Jungle Lıon son sırada şans verdiğim isim.

3.Ayak

Burukmert bu grup için üst düzey bir tay, yarış koştukça hem start çıkışını hem de yer tutma özelliğini geliştirdi,  şehir değişikliği ve Bacaksız’ın starttan düzgün çıkma ihtimali nedeniyle tek yazmayacağım ama çok önde tutuyorum.

Bacaksız son yarışında çok startta kaldı, çıkması durumunda şansı çok yüksek, çıkarsa bence Burkmert’in de önündedir, ufaltmak isteyenler bu ikiliyi yazıp bırakabilir.

Kocaeli kumunda istikrar yakalayan ve çok iyi yer tutan Turbo’nun tayı Oğlum Burak bu ikilinin muhtemel sıkıntıları yaşaması ihtimaline karşı bulundurulabilir.

4.Ayak

Bedwulf uygun bir gruba çıkıyor, öncelikli düşünülmeli.  Büyük Beyaz özellikle kısrak familyasından kaba kuma çok yatkın bir tay, Navajo, Tease gibi kısa kumda çok iyi taylar verebilmiş bir pedigriye sahip, ilk kez koşacağı Kocaeli kumunda ters bir sonuç alabilir. Son olarak Kocaeli’de kısa sprintiyle çok etkili olabilen Baılamos yazıyorum.

Perfect Yıldız’ın Konigin ve viraja doğru Bedwulf’un yürütmelerinden dolayı çok boş kalmayacağını düşündüm ve eledim.

5.Ayak

Krasnodar, Cochabamba,Evenıng ve Rohan dörtlüsü grubun bir adım önündeler ve yarışı kapalıya yakın hale getireceklerini düşünüyorum.  İlk atım Evening.

6.Ayak

Tumbulefe ve Güçsalan ikilisi 1200 kum kalitesi ve form durumu olarak gruptan farklı bir seviyedeler, yer tutuşları da gayet iyi, yeterli olacaklarını ve günün riskinin burada alınması gerektiğini düşünüyorum.

1.Ayak: 4,2,6

2.Ayak: 10,7,6,9,4

3.Ayak: 1,7/8

4.Ayak: 3,7,2

5.Ayak: 5,2,6,11

6.Ayak: 6,8


Altın Oyun..