• Kocaeli'de Zayıf Program ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 4 ay, 2 hafta, 6 gün, 19 saat, 47 dakika, 27 saniye önce

Dmrdüncü ayak Doğanlı'yı ekledim.


Konigin
boş kalabileceği şartlarda uygun gruba çıkıyor, yedili ganyana tek yazılabilir.

 

Ad Hoc son yarışını mesafenin 1500’e çıkmasından kaybetti, tam bir kısa mesafe atı. Benzer rakipler arasında bu sefer şansı çok yüksek.  Boş kalma imkanı olsa tek yazacaktım ama Nehircan var, o yüzden biraz çekimserim.

Aynı şeyler Yenilmez için de geçerli, kilosunun çok önemi yok, mesafenin kısalıp lehine dönmesi daha önemli.

Nehircan da tam mesafesine çıkıyor,  gördüğü yarışla beraber gruba dayanabilir.

 

Cebeltay, Cıtys Pride ve Asil Mahmut üçlüsünden muhtemelen sert bir tempo gelecek. Dolayısıyla yarışın süratli geçeceğini düşünerek bir kurgu yapılmalı.

Ağaefendi’yi bu kiloyla yarışın en şanslı ismi ama güven vermeyen bir potansiyeli var. Sadece kilodan tek yazmak risklidir.

Dark Guardian’ın çok uygun gruba rağmen biraz kilo ve mesafe dezavantajı var. 1200 ve 1500 performansı arasında siyahla beyaz kadar fark var ama bu grupta yazılmalı.

Daha sonra Megas, El Mirador  Leo ve Zappa dörtlüsü yazılmalı. Kızıl Kourgan’dan da bekleme yaparsa ters bir yarış gelebilir. Bu kadar ata çok tutmasam da Ian Tapp da yazıyorum.

 

Embir Han’ın eski kalitesinde olmasa da kazanması için şartlar ideal. Mesafe, rakipler, gidişat her şey uygun ve büyük ihtimalle kazanacak ama dünkü Atiktay’dan ağzım yandığı için iyi bir yarışını görmeden ve bu kadar favoriyken yıkmayı tercih ediyorum.

Asil Bakış potansiyeline inandığım bir at, özellikle 1200’de… iyi bir yarış koşabilir, sonra Turabi.

 

Benkar’ın torunu Gizemli Yüz ve çabuk yapısıyla Dilercan yarışın en iyi atları. Özellikle Gizemli Yüz mutlaka yazılmalıdır.

Doğanlı'nın son yarışı bu grupta işleyecek düzeydeydi, kaba kuma da yatkın pedigrisi var, yazılmalı. Savabey’in seri kızı Dişi Sava çok zayıf gücüne rağmen kimse koşmazsa bitirebilir. İlk yarışına çok zayıf grupta çıkan Yaşarnur’un kardeşi Kızgüzeli son tercihim.

 

Banko tercihi konusunda Terex ve Embir Han arasında kalmıştım, her ikisi de rakiplerini çok üzerinde kaliteye sahip ama eski gücünde olmayan atlar. Tercihimi Terex’den yana kullanıyorum çünkü Asil Bakış gibi potansiyelli bir rakibi yok. Son yarışını kazandı, Kocaeli performansı da parlak, ancak eksik koşarsa kaybeder.

 

Son ayak Babaeski’nin son yarışının çok iyi olmasıyla Zeytinbağı’na güvenip güvenmemek konusunda kararsız kaldığım bir yarış oldu. Açıkçası Babaeski’den o kadar iyi bir performans beklemiyordum, bana göre hayatının en iyi yarışını koştu. Öncelik bu ikilide.

Daha sonra Kaizbert’in oğlu Kazdağı ve gelişime açık yapısıyla uzayan mesafede Saygon yazılabilir.

Bol şanslar.

 

1.Ayak: 2,1,7

2.Ayak: 11,6,2,3,7,9,10,4

3.Ayak: 2,1,3

4.Ayak: 5,2,4,3,6

5.Ayak: 4

6.Ayak: 3,2,1,11