• Misli ( İstanbul Guncelleme )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 6 ay, 1 gün, 15 saat, 9 dakika önce


Not: Yağan yagmurdan sonra ilk ayak Khor Khalba yazmamak olmaz. Emma'nin oglu Piano Sonata'ya da agirlasan sahada mutlaka dikkat etmek lazim.


Yedili Ganyan’ın ilk ayağında Kırdeniz.

 

Uncle Mevlüt’ün kaçacağı Khor Kalba ve Peri Beyi ikilisinin yakın bekleyip düzlüğe kadar yürütmeyecekleri bir yarış şeklinde, normal tempoda geçen bir yarış olacağını düşünüyorum.

Speedy Gunner için grup bir kez daha uygun, son yarışında Khor Kalba’yı rakip seçip erken yürüdüğü için gücünün altında bir ata kaybetmişti, bu sefer daha sabırlı kalacağını düşünüyorum, mesafenin yüz metre kısalması da lehine,  kazanmaya çok yakındır.

Uncle Meviüt yakın takip edilecek olsa da temposunu kurma imkanı yakaladığında, hele ki mesafe kısa-orta düzeyde ise bu tip gruplarda ihmal edilmemeli.  Khor Kalba ve Peri Beyi ikilsinin jokeyleri daima tempoyu kollayan ve düzlük yarışı yapan karakterdeler, belki Peri Beyi düzlük başı yürütebilir ama oraya kadar bile boş bırakması Uncle Mevlut için yeterli, ikinci şansı ona veriyorum.

Boş kalacak Uncle Mevlut ve bekleyenlere üstünlük sağlayacağına  inandığım Speedy Gunner ikilisiyle ilk ayağı geçiyorum.

 

Waneta ve Copperfield arasında son durumları itibarıyla çok büyük farklar yok, sezon başı ciddiye almadığım Copperfield çok iyi duruma geldi ama mesafenin 1600’e çıkmasının Copperfield’dan çok  Waneta’ya yarayacağını düşünüyorum.

İkisi de benzer stile sahip ama hangisi öne hamle yaparsa diğeri müsaade edecektir, kesinlikle çok sert tempo olmayacağını düşünüyorum. Muhtemelen Copperfield kaçıp  Waneta dibine yatacak, El Asesino’nun muhtemelen kendine koşacak.

Banko yazmak isteyenler Waneta’yı tercih edebilir ama ben şablona ikisini de yazıyorum.

 

Birgi’nin kızı Ajda’nın torunu Cömertkan bu gruptan çok farklı bir potansiyele sahip. Gördüğü yarışlarla iyi duruma geldi ve ideal mesafelerinden birinde kazanması beklenebilir, günün en şanslı atlarından ve banko adaylarından bir tanesi.

Altınoluk her ne kadar eski durumunda olmasa da çok uygun bir grupta boş kalma imkanı olan bir yarışa çıkıyor, yakın bekleyecek Deli Ünveren dışında tempoya karışan bir at yok, bu şartlarda iyi bir yarış koşabilir.

 

Storm Girl kazanmazsa oyun mantık dışına çıkar.

 

Altıngül’ün torunu Tolga müthiş bir pedigri potansiyeline sahip, son yarışıyla gelişim içinde olduğunu da gösterdi, uygunlaşan grupta şansı çok yüksek. Aksakal ve Surkapı da  yazarsak yarış büyük ölçüde kapalıdır.

Bol şanslar.

 

1.Ayak: 4,2,1

2.Ayak: 12/2,8

3.Ayak: 6,1

4.Ayak: 8

5.Ayak: 11,1,10

6.Ayak: 1,2,4,5,6,8