• Pazar Adana

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 5 ay, 5 gün, 11 saat, 22 dakika, 37 saniye önce

Şart-1 yarışta Adana seviyesi için güzel taylar var, o yüzden biraz geniş tutmak gerektiğini düşünüyorum, Halis’in bindiği tayı çok favori çıkıyor, muhtemelen idman durumu olarak çok öndedir ama ben yine de yıkmayı tercih ediyorum.

Magıcal Glory kaba kumda hep belli seviyelerde at verebilmiş bir kısrak familyasına sahip, baba da Kaneko olunca beklenti yükseliyor, ilk şans onda.

Rınce Abhann’ın oğlu Watchıng My Self de mutlaka yazılmalı. Onurkan, Lady Edessa,Lıfes Magic, Saint Lucia ve Savaş Atı da iddialı olabilecek pedigriye sahip isimler.

 

Sahibe’yi kilosuna rağmen çok önde tutuyorum. Son yarışında bankomdu ve çıkış yapan, iyi bir erkek taya kaybetti. Bugün zayıf dişilerle koşacak ve kazanmaya çok yakındır. Uzun sprint yapabilen Shibumi, istikrarlı yapısıyla Jamaıca Girl ve Sahibe’ye yaklaşabilen Ocean Eye da yazalım, yeterli görülebilir. Misli oyunlar için Sahibe’yi tek öneriyorum.

 

Caracas Maiden’dan çıktıktan sonra kendini buldu, bariz olarak hem eşgal hem tempo anlamında gelişti ve artık kesmiyor. En iyi olacağı mesafede ve bir kez daha dişine göre grupta kazanmaya çok yakındır.

 

Lokomotif ve Ozibey’in süratlendireceği yarışta Derhadır için muazzam uygun rakipler var. Aradan çok uygun bir gruba çıkarak dönecek. Ne önde kaçıp direnebilecek ne de bekleme yaparak Derhadır’a rakip olabilecek bir at var, kazanmalıdır.

 

Solo Turk ve Ezgili ikilisi kaçacaklar. Ezgili’de Ketme var, sert başlayacağını ve gerekirse tempoyu yüksek tutacağını düşünüyorum.  

Üçüncü bankom Toro Toro olacak. Kaba kumda bu grupta Toro Toro’nun yanında dikkate alınabilecek sadece The Mentalist var ve onun da uzunu kısa gibi koşmayacağını düşünüyorum. Wave Runner daha önce Toro Toro’yu geçmişti ama önde bomboş kaldığı bir yarıştı, bugün böyle bir şansı yok. Akeneton da eski durumunda değil.

Sonuç olarak Toro Toro’nun hem gidişat hem rakipler anlamında çok uygun görünen bu yarışı kazanmasını bekliyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,1,2,4,7,8,10,3,5

2.Ayak: 2,5,3,4,8,9,11

3.Ayak: 1/5,4,3

4.Ayak: 1

5.Ayak: 8

6.Ayak: 3