• Renksiz Program

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 7 ay, 2 hafta, 1 gün, 12 saat, 27 dakika, 40 saniye önce

Treasure Hunt çok pasif bir yarış stiline sahip, sabit temposunun üstüne bir türlü çıkamıyor, böyle olunca üst grupta iyi koşup alt grupta kaybedebilen bir at, bugün grup o kadar boş ki yanına at yazmak içimden gelmiyor açıkçası, ama el mahkum, programın da kısırlığından dolayı favorilerden yıkılabilme ihtimali en yüksek olan Treasure Hunt’ı yıkmayı tercih ediyorum. Başta Ezop Kahramanı olmak üzere sıralamam şablonda.

 

 

Berksoy’un erkek tayı Dünyamalı yeterli kum yarışı ve tecrübesiyle bir adım öne çıkıyor. Yarış gören Tirebolu çime daha yatkın görüntüsüne rağmen grubun uygunluğuyla yazılmalıdır. Deha’nın K.Irak 50’nin kızından verdiği Ressambey kaba kumda potanasiyelli bir pedigriye sahip, güzel de bir yarışı var, ihmal edilmemeli. Turbo / Ilgın çaprazı pedigirisiyle kaba kumda ciddi bir potansiyel taşıyan Sangam ve mesafenin kısalmasıyla bir parça daha şanslı hale gelen Babaemir ikilisi daha sonra şans verdiğim taylar.

 

 

Gidişatın belirleyici olacağı bir koşu, Salamis de Copperfield da uzayan mesafeyi çok sevmeyen taylar, rahat tempo kurabildikleri takdirde 1400 çok büyük sorun değil ama birbirleri veya başka bir tay ( My Sweet Boy olabilir ) biraz tempo yapmaya kalkarsa yarış her sonuca açık hale gelecek.

Ben bir şekilde numarayı alacağına inandığım Coppperfield’ı bu grupta da bir adım önde görüyorum.Sallanması durumunda Piano Sonata, Pershıng ve Luxor’un yetenekli erkek tayı Ulan Bator sıralamamdır. Bekleyerek koşmayı denemesi ya da boş kalması ihtimaline karşı Salamis’i de yazalım.

 

 

Dedemşah son yarışıyla beraber hem düzeldiğini gösterdi hem de kariyerirnin en üst düzey yarışını koştu, bugün çok uygunlaşan ve yavaş gitmeye aday yarışta, iyi yer tutabilme avantajını da kullanarak kazanmaya yakın olduğunu düşünüyorum.

 

 

Asaletli’nin son yarışında gidişini çok beğenmedim ama bu kadar uygun grupta yanına at bulamıyorum malesef.

 

 

Alaram, Borbore, Ruat gibi atların varlığıyla çok süratli bir yarış düşünebiliriz. Yurttay, Özdamar ve Aynatınaz öncelikle yazılmalı ve ufak oynayanlar için yeterli görülebilir.

Mesafeyi çok sevmeyeceğini düşüsem de Ankara kumunda çok iyi koşan Baba İhsan, yetenekli kısrak Halenay ve istikrar yakalayan Sarpbey üçlüsü daha sonra düşünülebilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,6,3,7,8,4,9

2.Ayak: 4,9,6,11,2

3.Ayak: 4,7,6,9,10

4.Ayak: 3

5.Ayak: 2

6.Ayak: 1,9,4/8,11,5