• Vasat Yarışlar ( Güncelleme )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 6 ay, 4 hafta, 17 saat, 21 dakika, 48 saniye önce

İkinci ayak Edremitkayayı ekleyip son ayakta Uçanbebek'i çıkarıyorum, Edremitkaya'nın Mıçey Aağa karşısıdnaki şansını Uçanbebek'in Astrakızı karşısındaki şansından daha yüksek gördüğüm için böyle bir değişikliği uyun gördüm.

Diyarbakır da çok kötü atların olduğu bir program var, Doğu seviyesinin bile altında, kalite açısından çok kötü bir program, kritik yerler hakkında görüşlerimi paylaşacağım.

 

İlk ayakta Prenses Sara’yı tek yazıyorum, tam mesafesine çıkıyor, uzun yarışları kesinlikle ölçü değildir. Ciddi rakiplerinden Yemcireşit’in İçimsu tarafından bozulma ihtimali var, bozulmasa bile Prenses Sara bence bir adım önde, Vindırhat’a karşı da daha iyi yer tutabilmesiyle avantaj sağlayacağını düşünüyorum, riskli görünse de tekimdir.

 

Mıçey Ağa’dan yatmaktan bıktım açıkçası, Yalaz tayı olmasının getirdiği ayak çabukluğu dışında hiçbir özelliği yok fakat bugün grup çok uygun, zorlamama rağmen Hayalet Süvari hariç yanına yazabileceğim, içime sinen bir  tay bulamadım açıkçası, Mıçey Ağa ve kaçamama ihtimaline karşılık Hayalet Süvari yazıp bu yarışı geçebilmeyi umuyorum.

 

İncir Çekirdeği günün bir başka banko adayı, son yarışına baktığımızda gerçekten gruptan üstün bir görüntüye sahip, ama bu grupta bir atın üst üste iki defa kazanması  ( gayet mantıklı da olsa ) ihtimali bir huzursuzluk yaratıyor.  İncir Çekirdiği’nin de gününe göre bu grubun bazı atlarına geçildiğini görüyoruz, ben tek yazmıyorum, sıralamam şablonda.

 

Astrakızı günün şişik banko adayları arasında en sağlamı gibi görünüyor, tecrübeli tayların tamamından üstün bir görüntüsü var, ikinci tek arayanlar Astrakızı’nı düşünebilir.

Paraya gitmek isteyenlerin kapalı kutu taylara yönelmesini öneririm, Astrakızı karşısında çok koşmuş atlarla uğraşmak anlamsız.

Yalaz’ın yarış gören ayağına çabuk tayın Oğlum Yalaz’dan daha iyi bir performans gelebilir, Berksoy’un 1000/1.00 gibi bu seviye için fena olmayan galop yapan erkek tayı Ercanbaba daha sonra düşünülebilir. 

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2

2.Ayak: 4,9,1

3.Ayak: 7,4,2,10,16,15,1,5,6

4.Ayak: 8,9,3,5,7,1,2

5.Ayak: 4,3,6,1,14,10

6.Ayak: 7/4,2