• Zayıf İstanbul

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 8 ay, 1 hafta, 1 gün, 5 saat, 53 dakika, 46 saniye önce

İstanbul’da Zayıf Program

Yedili Ganyan’ın ilk ayağı az atlı olmasına rağmen üçüncü dördüncü at çıkarabilecek bir yarış. Kechıce’in kaçak rakibi National’ın startta takılmasından dolayı boş kalma imkanı var, Büyük Ağa’nın istikrarsız yapısına karşı bu şartlarda bitirebilir. Behramkale de gücünü koşması durumunda tehlikeli, bence üçü ayrımsız yazılmalı.

1.Ayak

Satış Koşusunda sorunlu imajı veren bir sürü tay var, dolayısıyla sadece güç ve gidişat odaklı tahmin yapmak riskli görünüyor.  El Suena aradan döner dönmez satış koşusuna kayıt yaptırmasıyla ne koşacağı soru işareti, Cloattro bir yarış kötü koşunca hemen satış koşusuna gelmiş,  Crazy Island starttan çıkıp boş kaldığı zaman grubun en iyi atı, son koşusunda çok rahat ve hızlı çıktı, yine çıkacaktır diye düşünüyorum, ilk ayakta risk almak isteyenler için Crazy Island ideal bir isim. Goygochea Crazy Island’ın çıktığını düşünürsek boş kalamayacak ve bu şartlarda kesinlikle güven vermiyor.

Yani gidişat analizi ve güç kıyası yapmak dışında da pek çok soru işareti var, benim tavsiyem zor yarışta banko arayanlar ve alternatif oyunlar için Crazy Island’ın tek yazılabileceği yönündedir, tam sıralamam şablonda.

2.Ayak

BİG MAN çok potansiyelli bir kısa çim pedigrisine sahip, ilk yarışı ikinci olup fena koşmamasına rağmen bana göre pedigri potansiyelinin altında kaldı, biraz da acemilik çekti. Bugün çok uygun bir gruba çıkıyor, biraz üzerine koyacağını da düşünürsek kazanmaya çok yakındır.

3.Ayak

Boş kalacak olan Exchanger çok şanslı olmasına rağmen tek yazacak güveni bana vermiyor. Uzun çimde gelişime açık kumaşıyla Great Master da yazıyorum.

4.Ayak

Nalan Sultan gruptan farklı bir performansa ve tecrübeye sahip, Özcan’ın Golden Hardla  aşırı tempoya girmemesi halinde kazanmaya çok yakındır. Çok süratlendirirse, üretken Radıkal Girl’ın kızı Radikal Baby devreye girebilir.

5.Ayak

Veliahtım’ın Yedikaranfille takışma ihtimali Uçankral ve Kızıltuğlum ikilisini şanslı hale getirebilir, bende üç at olacak.

6.Ayak

Gürgür Baba son yarışıyla beraber tekrar gelişmeye başladı, ikinci annesinin K.Irak 55 olması potansiyeli hakkında az çok fikir veriyor,  çok uygun grupta günün banko adaylarından bir tanesi, ikinci tek arayanlar için önerim Gürgür Baba.

Kazdağı, Yeşil Yol, Demirprens, Benyoğum, Yalıkavak , Altınbul ve Emmi rakipleri.

Bol şanslar..

1.Ayak: 9/6,7,1,4,3,2

2.Ayak: 2

3.Ayak: 1,3

4.Ayak: 1,5

5.Ayak: 2,6,4

6.Ayak: 3/1,4,6,9,7,8,2