• Zayıf Program

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 6 ay, 3 hafta, 5 gün, 9 saat, 54 saniye önce

Sırası gelenin kazandığı, müthiş zor bir koşuyla altılı başlıyor. Tumbulefe hariç bir ata güvenmek mümkün değil, onun da ne kadar dengesiz olduğunu biliyoruz, bugün Zaisalam için şartlar çok uygun, kesinlikle yazmadan oynanmamalı, sıralamam şablonda.

 

Kıng Yavuz tam mesafesinde çok uygun bir gruba çıkıyor, son yarışında hem grup hem tempolar aşırı sertti, yarış başından beri ön grubun içinde kalmasına rağmen performansı bu grup için yeterli, çok da iyi yer tutabilen bir at,  kaybetmesi kötü koşma ihtimaline bağlı gibi görünüyor.

 

Neri Valıant son yarışında bir sorun yaşamış olmalı, o grupta tabelaya girmeme şansı hiç yok, bugün tekrar kuma dönmüşler, önde tutsam da tek yazacak kadar güvenemiyorum. Boş kalma imkanı olan Viva La Vida at yazanlar için kesinlikle ihmal edilmemeli. Torunumuz Ömer’in son yarışı gücünü gösteren bir performans değil, önceki koşusu Neri Valiant’ı zorlayabilecek düzeydeydi, bir şans daha vermekte fayda var.

Kalan isimlerin dikkate değer bir yarışı yok.

 

Rose Nera kaba kumda Gürsoyhan, Ramazan Efendi, Predestınatıon gibi atlarla başa baş mücadele edebilen ve süratli yarışlara iyi son veren bir tay. Bugün Ask Me Fly ve Tiran ikilisinin süratlendireceği gidişat çok lehine, grupta da kaba kumda üst düzey bir tay yok, misliciler ve cazip banko arayanlar için kesinlikle düşünülebilir.

Kaba kuma yatkın pedigrisi ve yeterli performansıyla Şiirsel ilk rakibi, son yarışında çok kötü yerlere kaldı ve kalabalık grupta toparlayamadı, bugün iyi durumdaysa mutlaka etkili olur.

Bosporus’un istikrarlı kızı Sound Of Wind ve çok boş kalırsa Tiran daha sonra düşünülebilecek isimler.

 

Düşümdeki için grubun uygunluğundan bahsetmeye gerek yok, yarışını koşarsa kazanmaya çok yakın, günün ikinci bankosu olarak düşünülebilir.

Ters at yazabilecek lüksü olanlar için Burcunur’u önermek istiyorum, neredeyse bütün iyi yarışlarını ters pistlerde yapmış bir kısrak, galopları fena değil, kaçak tek rakibi Sözyaşar’ın her zaman yaptığı gibi startta kalması halinde çok boş kalma imkanı bulabilir, İzmir’in kısır programlarında böyle atların gelebildiğini biliyoruz.

At yazmışken Orfia’yı da unutmayalım.

 

Ciminli çok zayıf gruba çıkıyor, son yarışı çok kötü değil, biraz bile güç göstermesi durumunda bu grubu geçmeye çok yakındır.

Ters mesafeye rağmen kalitesiyle Perform, son iyi yarışıyla Green Puss , sert gruba rağmen mesafeye yatkın yapısıyla İlaria ve iyi galoplarla gelen Kızıl Bulut dörtlüsünün de yazılmasıyla son ayak büyük ölçüde hallolur.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,6,4,2/3,7,5,10,12

2.Ayak: 6

3.Ayak: 3,7,9

4.Ayak: 1/3,6,4

5.Ayak: 3/6,2

6.Ayak: 5,3,1,9,7


Misli Beşli

6 / 3,7,9 / 1 / 3 / 5,3